Ilo kasvaa ja oppia yhdessä

Uusissa päiväkotitiloissa helppojen kulkuyhteyksien varrella Kanervalan puiden katveessa.

Ilo, lämmin kohtaaminen, sydämellä näkeminen, yksilöllinen oppiminen ja lapsuuden arvostaminen ovat Riemun arvoja, joiden pohjalta haluamme toimia lasten ja perheiden parhaaksi. Liikunnan, retkeilyn, musiikin, kädentaitojen, tutkimisen ja muun monipuolisen toiminnan keskellä myös suomalainen kristillisyys näkyy meillä esimerkiksi lauluissa ja kertomuksissa lapsille luontaisella ja sopivalla tavalla. Keskelle päivän touhuja omaa lämpöään luo myös Riemun oma keittiö, jossa valmistuvan ruuan tuoksu tervehtii tulijaa usein jo ovella.

Päiväkodin arvot

Klikkaa laatikoita ja tutustu toimintaamme ohjaaviin suuntaviivoihin

ILO

Ilo on meille voimavara, valinta katsoa mahdollisuuksiin ja huomata hyvä jokaisessa.

LÄMMIN KOHTAAMINEN

Pyrimme turvallisuuteen, sensitiivisyyteen, vuorovaikutuksen ja perheiden arvostamiseen. Kuuntelemme lapsia aidosti ja olemme myötätuntoisia; ”mitä pieni puhuisi päiväkodistamme”.

SYDÄMELLÄ NÄKEMINEN

Armo ja rakkaus ovat läsnä. Arvostamme yhteyttä ja näemme jokaisen elämän Luojan luomana ihmeenä. Haluamme löytää aarteen toinen toisissamme ja kehittyä tunnetaidoissa.

YKSILÖLLINEN OPPIMINEN

Jokainen lapsi saa oppia tavallaan ja tahdissaan; ”jokaisesta meistä voi tulla, vaikka mitä!” Hyödynnämme oppimisympäristön mahdollisuudet, mahdollistamme monipuolisen toiminnallisuuden ja annamme lasten vaikuttaa. Toimimme ratkaisukeskeisesti.

LAPSUUDEN ARVOSTAMINEN

Meillä lapsi saa olla lapsi. Mahdollistamme aikaa leikille, läsnäololle ja kiireettömyydelle.

Tilat

Kesällä 2021 valmistunut päiväkotimme tarjoaa upeat tilat varhaiskasvatustoiminnalle. Uudet ja siistit tilat tarjoavat sopivia virikkeitä. Päiväkoti sijaitsee metsän vieressä ja ulkoilualue on monipuolinen. Toimimme turvallisella ja luonnon läheisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Henkilökunta

Tuulin ja Päivin kanssa Ilossa työskentelee Riemun lastenhoitaja Kaisa. (kuva tulossa… :))
Päivin ja Hannan kanssa Valossa työskentelee myös lastenhoitaja Pia.
Välke-ryhmässä puolestaan jatkaa jo keväästä 2023 tuttu varhaiskasvatuksen opettaja Rosa. (heidänkin kasvonsa ovat ilmaantumassa tänne.. :))

Tervetuloa meille!

Arkemme paloja ja arvojemme toteutumista voit helposti tutkailla lisää myös facebookin ja instagramin kautta.
cropped-Riemu-logo-1-3.png

© Päiväkoti Riemu

Scroll Up